Mirësevini në Poliklinikën
AL DENT

Zbardho dhëmbët
Dhëmbet e humbin ngjyrën natyrale nga ushqimet dhe pijet që konsumojmë.
Proteza
Me dhëmbë të drejt dhe një buzëqeshje të bukur rritni vetëbesimin tuaj.

Të përkushtuar ndaj ekselencës
Ndjehuni rehat

Bëni veshjen e dhëmbit kur dhëmbi juaj ka një mbushje të madhe.
Zëvendësoni dhëmbet që mungojnë, me proteza apo me ura fikse.

Kujdesi gjatë gjithë jetës
Buzëqeshni me vetëbesim

Implantet
Funksioni i një implanti është ai i zëvendësimit të rrënjës së një dhëmbi të humbur.
Ortodoncia
Me dhëmbe të drejt dhe një buzëqeshje të bukur rritni vetëbesimin tuaj.

Familja ime i beson plotësisht Poliklinikës ALDENT, ata kanë qenë me ne për vite me radhë dhe na kanë ndihmuar në shumë raste

Cakto Termin

https://aldent.al/wp-content/uploads/2020/03/img-booking.png

  AL DENT
  Poliklinikë e Specializuar

  Vendosshmëria dhe përkushtimi për një shërbim profesional na ka bërë të ecim me hapa të qëndrueshëm drejt standardeve bashkëkohore.

  https://aldent.al/wp-content/uploads/2023/06/signature-aldent.png
  https://aldent.al/wp-content/uploads/2023/06/people-11.png

  Qendrim F. Alija

  Specialist i Stomatologjisë Preventive

  Sëmundjet dentare janë disa nga më të zakonshmet në botë. Ne besojmë që kujdesi parandalues është thelbësor për të pasur një shëndet oral të mirë.

  https://aldent.al/wp-content/uploads/2023/06/people-2.png

  Prof. dr. Sofija Carceva - Shala

  Specialiste e Ortodoncisë

  Duke korrigjuar probleme të vogla, parandalohen probleme më të mëdha që mund të shfaqen në të ardhmen.

  https://aldent.al/wp-content/uploads/2023/06/people-11.png

  Naim Morina

  Specialist i Kirurgjisë Orale

  Kirurgjia orale merret me ndërhyrjet kirurgjikale në kavitetin oral.
  Dhëmbët meritojnë respekt. Sigurohuni që ato të trajtohen nga profesionistë!

  https://aldent.al/wp-content/uploads/2023/06/people-11.png

  Muhamet Selmani

  Mjek - Stomatolog

  Për personin me dhimbje dhëmbi, edhe nëse bota po tronditet, nuk ka asgjë më të rëndësishme sesa një vizitë te stomatologu.

  https://aldent.al/wp-content/uploads/2020/01/doctor.png

  Caktoni termin online në
  AL DENT

  Ju mund të caktoni termin online duke i plotësuar fushat e kërkuar më poshtë. Pas plotësimit të fushave të kërkuara klikoni butonin me mbishkrimin “Rezervo” dhe prisni deri sa të pranoni mesazhin “Ju faleminderit, termini juaj është rezervuar me sukses”.

   Emri & Mbiemri juaj

   E-mail adresa juaj

   Zgjedhni Stomatologun

   Data e Rezervimit

   Stomatologji e Përgjithshme
   Stomatologjia Estetike
   Pedodonci & Profilaksi
   Ortodonci
   Kirurgji Orale
   Implantologji
   Endodonci
   Paradontologji

   Na vizitoni në ALDENT

   Orari i punës

   Planifikoni viziten tuaj në Polikliniken “ALDENT”

   Keni nevojë për termin të veqantë?

   Tel.
   044 977 266
   Adresa
   Rr. Vellezerit Gervalla
   Ferizaj, Kosovë
   Rezervimi me tel.
   044 977 266
   E-mail
   info@aldent.al
   ALDENT

   Ne ofrojmë stomatologji të kualitetit të lartë me çmime të arsyeshme dhe transparente.

   Rrjetet Sociale

   Vizitoni ALDENT në këto rrjete sociale dhe lidhuni me ne. Sigurohuni që të ndiqni llogaritë tona për përditësime të rregullta.

   © 2023 ALDENT. All rights reserved.

   © 2022 ALDENT. All rights reserved.