Poliklinka
AL DENT

Na vizitoni në kliniken tonë dentare ose mund të na kontaktoni kur të doni.
Ne jemi të hapur për të gjitha sugjerimet nga pacientët tanë.

Adresa
Rr. Vëllezërit Gërvalla,
Ferizaj, Kosovë
Numri kontaktues
+383 44 977 266
E-mail
info@aldent.al
ALDENT

Ne ofrojmë stomatologji të kualitetit të lartë me çmime të arsyeshme dhe transparente.

Rrjetet Sociale

Vizitoni ALDENT në këto rrjete sociale dhe lidhuni me ne. Sigurohuni që të ndiqni llogaritë tona për përditësime të rregullta.

© 2023 ALDENT. All rights reserved.

© 2022 ALDENT. All rights reserved.