Shërbimet Dentare në
AL DENT

Stomatologji e Përgjithshme
Stomatologjia Estetike
Pedodonci & Profilaksi
Ortodonci
Kirurgji Orale
Implantologji
Endodonci
Paradontologji
Radiologji

Shërbimi ynë Dentar
Në numra

Klinika jonë operon suksesshëm aktivitetin e saj që prej 20 vjetësh.
Vendosshmeria dhe përkushtimi për një shërbim profesional na ka bërë të ecim me hapa të qëndrueshëm drejt standardeve bashkëkohore.

Qëllimi i Poliklinkës AL DENT është të ju sigurojë pacientëve shërbimet më të mira dhe njohuritë më të reja dentare në një ambient të këndshëm dhe relaksues.
Ju mirëpresim në çdo kohë!

Falë eksperiencës së hershme, teknologjisë së avancuar, çmimeve konkuruese, steriliteti absolut dhe mikpritjes sonë ne garantojmë shërbim cilësor për të gjitha ata që i kushtojnë rëndesinë e duhur shëndetit dhe higjenës orale.

Jemi të bindur se dhëmbi i shëndosh me buzëqeshjen e mrrekullueshme përmison dukshëm vetëbesimin dhe respektin e të tjerëve, dhe ju mundëson të kënaqeni me kualitetin më të mirë të jetës tuaj.

ALDENT u themelua në radhë të parë për të krijuar një buzëqeshje të bukur.

0123456789001234567890%
Pacient të kënaqur
0123456789001234567890%
Ndërhyrje të suksesshme
012345678900123456789001234567890%
Të kënaqur me stafin
ALDENT

Ne ofrojmë stomatologji të kualitetit të lartë me çmime të arsyeshme dhe transparente.

Rrjetet Sociale

Vizitoni ALDENT në këto rrjete sociale dhe lidhuni me ne. Sigurohuni që të ndiqni llogaritë tona për përditësime të rregullta.

© 2023 ALDENT. All rights reserved.

© 2022 ALDENT. All rights reserved.